Tijd HR Services

• Organisatieadvies
• Strategisch Personeels Planning (SPP)
• Huis van Werkvermogen

Op zoek naar werk? Zoek online!


Organisatieadvies:

Ondernemen en aandacht voor de mens. Dat is in deze tijd van een markt die in beweging is en snel verandert belangrijker dan ooit. Toch lijkt dit vaak zo lastig en verval je snel in de waan van alle dag, de korte termijn. Maar hoe blijf je als organisatie wendbaar? Hoe creëer je een cultuur van blijvende ontwikkeling? Zitten de juiste mensen eigenlijk nog wel op de juiste plek? En hoe motiveer en activeer je ze vervolgens om zich duurzaam te blijven inzetten, en hoe ontwikkel je de leidinggevenden om dit te faciliteren?

Tijd HR Services biedt een aantal tools die u in staat stellen het hoofd te bieden aan de ongetwijfeld aanwezige uitdagingen op het vlak van mens en continuïteit van uw organisatie:

Huis van Werkvermogen:

Snelle veranderingen, digitalisering, social media, competenties, bedrijfscultuur, leiding, werkdruk, gezondheid, pensioenleeftijd, gezin, geld allemaal zaken die op welke wijze dan ook invloed kunnen hebben op het vermogen van uw medewerkers om te werken, kortom het Werkvermogen. Het werkvermogen van al uw medewerkers samen vormt het werkvermogen van uw organisatie. Het model Huis van Werkvermogen biedt een uitstekende kapstok om het werkvermogen van uw mensen en dus organisatie in kaart te brengen. Deze dient dan als uitgangspunt en houvast voor de interventies die nodig zijn uw organisatie toekomstbestendig te maken.


Strategisch Personeels Planning (SPP):

We zien allemaal het belang van meegaan met de huidige en toekomstige snelle veranderingen, waar gaat het naar toe? We willen voorbereid zijn op de toekomst dus wat zou het fijn zijn even in een glazen bol te kijken en antwoorden te hebben op vragen als: wat voor type werknemers heb ik over 3 jaar nodig en hoeveel? Wat moeten zij ontwikkelen om klaar te zijn voor de toekomst? Welk talent heb ik zelf in huis en wie volgt wie op? Allemaal vragen waarop Strategische Personeels Planning een antwoord kan geven.

Zoekt u personeel?


Vind personeel
dat bij u past!

Neem contact op

Overzicht Vacatures Tijd HR Services: